ALTE REBE

Haus Alte Reben is een typische historische, karakteristieke, comfortabele en unieke vakantie bestemming gelegen in het toeristiche stad Cochem aan de Moezel. Haus Alte Reben is een brucksteinen huis, dat zeer recent geheel is gerenoveerd tot vier hoogwaardige luxe vakantieappartementen conform de laatste eisen. Alle appartementen zijn compleet ingericht en van alle gemakken en comfort voorzien. Het huis bevindt zich op een unieke rustige locatie op een steenworp afstand van de boulevard van Cochem met alle gezellige winkels, drink- en eetgelegenheden en slechts op 100 meter afstand van de dagelijkse supermarkt van Cochem waar alle dagelijkse boodschappen kunnen worden aangeschaft.

IMG_2798 IMG_2808-1

– op de begane grond een tweetal studio’s geschikt voor twee personen die uitermate geschikt zijn voor een prettig en comfortabel verblijf. De studio’s bestaan uit een slaap- leef ruimte en een badkamer met douche en toilet.

– op de eerste verdieping bevindt zich het vier persoons appartement bestaande uit een woonkamer met luxe open keuken, een badkamer met douche en toilet en twee slaapkamers.

– op de tweede verdieping bevindt zich het twee-zes persoons appartement bestaande uit een ruime woonkamer met open keuken, een luxe badkamer, een slaapkamer en een slaap speelzolder.

Alle appartementen zijn voorzien van een flatscreen televisie met satalietaansluiting. Voorts zijn de flatscreens aangesloten op een DVD speler. Voor een nauwkeurige omschrijving met foto’s van de appartementen verwijzen wij naar de kolom appartement 1 tot en met 4 op deze website.In het centrale gedeelte van het huis treft u een videotheekkast aan waarin zich diverse speelfilms bevinden die voor de gasten vrij gebruikt kunnen worden.Het huis heeft een gemeenschappelijke tuin met gezellige zitjes en een barbecue waar u gebruik van kunt maken.

Voor openingstijden en aanbiedingen verwijzen wij naar de onderstaande link van de lokale supermarkt, alwaar u de openingstijden kunt vinden: http://www.supermarktcheck.de/supermarkt/27117-penny-markt-cochem/

DSC01000  IMG_2793 IMG_2831IMG_2835 IMG_2818

Het huis heeft een eigen afsluitbare inrit, voor het veilig stallen van motoren en fietsen en vrije parkeerruimte is beschikbaar in de zeer directe omgeving van het huis. Achter de inrit vindt u een heerlijke tuin. Het geheel is geschikt voor een uitermate comfortabele en gezellige vakantie in een rustige omgeving waar de drukte om de hoek kan worden opgezocht. De omgeving leent zich uitstekend voor uitstapjes, winkelen en bezichtigingen maar ook voor lange wandelingen, fietstochten, nordic walking en motortochten.Uiteraard zijn er in de directe omgeving talloze restaurants, wijnproeflokalen en eet en drinkgelegenheden naar ieders budget te vinden.Voor de kinderen zijn er uitstekende gelegenheden waar zij en ook u zich kunnen vermaken. Hiervoor verwijzen wij naar de links op deze site.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *